THE MESSAGE BLOG

KOSMOS

0 Comments
49
01 Mar 2018

Ek wonder hoe, ek wonder hoekom? Ek dink so suiwer, uit die natuur se hart, daar geplaas deur God se eie hart. Miskien is ons verkeerd en het sulke gedagtes hieromtrent, so probeer asseblief, 'n ander rede vind, dat dit nie God se eie hart is om te vind.

Kosmos, elke kleurvolle kosbare gesig, elkeen versigtig geplant van God se lieftes mag.

Soms sien ons vaag, maar ons weet, al hierdie uit Hemels troon. En as Hy vir elke liewe een van hiedie sorg, hoeveel te meer dan nie vir jou? Kyk, my kind, daar is maar twee, hy wat saai, dan hy wat maai.

Miskien verkeerd, miskien onseker, maar ek dink, hulle almal vir ons so eie geplant.

Kosmos, Kosmos, wie het jou naam gegee, wat jou plant hier langs elke pad? Ek sien jou kom ek sien jy gaan, maar waar is jy in tye soos nou?

Daar is 'n seisoen in elke siel, die weg van reg, o kom my berg. Ek kies elkeen volgens eie kleur, hoe sal ek weet, hoe sal ek kies, hulle is almal so broos, maar net God weet. My Heer, vertel my, vertel my nou! Waarom elkeen so prag en mooi vertoon?

Die Hart van ons Liefde God, vir myle langs elke pad gebod. Waarom Here, waarom Here, moet ons frons. Die lewe is nie maklik nie, die lewe is nie altyd goed nie, maar ek bid elkeen van ons, 'n Kosmos vir die Hemel vind. Sommige sal nie sien nie, sommige sal nie weet nie, God se eie hand, het die geplant, selfs Sy, Sy eie hand.

Al hierdie geplant met God se mag, dat mag julle daarheen wandel, julle sal vind. Hy is lief vir jou, soos die oggenddauw, gekleed met Hemels lifede van bo, se eie, kies dan een vir jou, dan een vir my, elkeen so uniek, prag vir ons gedrag.

Wie is ons om ooit te se, hulle groei net van willekeurige aard. Dit roep om 'n ander manier te sien, as Hy die paaie en elke ander manier kan kleur, kosmos ons sien jou al die pad. As daar so aandag gegee word vandag, hoeveel, te meer saad van liefde, dan lieflikheid, elke dag.

Geen tong kan praat, niemand kan sê, Sy liefde vir jou, wat net Sy eie is. Hy is lief vir my, maar bowenal, 'n kosmos soos ek vir Hom te kies. Die hemel reik uit sy hand, kies dan elkeen, wanneer die tyd naby kom, wanneer God sal kom vashou, waar daar geen enkel traan is nie.

Elke skikking as lig van hart, God wil jou elke binneste deel wys, langs die pad, wanneer die reis begin, waar God elkeen gesaai het. Hy kom so saggies en in stilte-hart om jou weg te steel vir die Hemel se part. Maar wanneer Hy dit doen, maak Hy jou Sy eie, 'n Kosmos vir Hom, Sy liewe eie.

0.0
Last Modified: Friday 02 March 2018 04:57
god jesus christus kosmos jaco basson liefde

No Comments Yet...

Leave a reply

Your email address will not be published.